mandag den 25. august 2014

Workshop på søndag kl. 13 - Støb dit eget fuglebad af beton & Åben Have kl. 14-17.

Vil du selv lære det?

Fuglebade af beton er en skøn gave og et kærkomment indslag i mange haver. Jeg har tidligere med stor succes afholdt wokshop for børn og voksne, og nu gør jeg det igen. Så kom og vær med på søndag d. 31. august kl. 13-14. Adressen er Krovej 15 i Vester Skerninge.

Tilmelding på tlf. 2347 3149 snarest muligt af hensyn til indkøb af materialer.
Pris voksne 150 kr., børn 100 kr. incl. materialer (materialepris 50 kr.).
Betaling kontant eller via MobilePay.

Mere om workshoppen
Her kan du lære hvordan du støber din eget fuglebad i naturform: Hvordan du blander finbeton, laver støbeform med grus, finder et passende blad og bearbejder betonen på bladet. Også tip til tørring og efterbehandling.

PS: Du kan evt. tage dig eget værktøj og spand/balje med hvis du vil have dit fuglebad med hjem med det samme. Ellers  skal det ligge og tørre ihvertfald 5-6 dage på hos os. Men det må det også gerne.

Klik på videoen for at se hvordan det foregår.  Workshoppen er fra Åbne Døre i pinsen 2013.

Se haven og bliv inspireret til efterårets plante- og anlægsprojekter - måske med en kop kaffe...

Vi holder også Åben Have: Haven er åben for alle interesserede fra 14-17, med mulighed for at nyde en kop kaffe/the/saft og et stykke kage i den lille cafe på terassen.

Her kan du se haven og terassen en af de særlige dage vi har haft med lammeskyer, regn, sol og regnbue - dramatisk og smukt som en akvarel af William Turner...



Græsset er atter blevet grønt, sikke det pyntede. Og Ninka er også helt glad for det....så kan det være han kan lade mine stauder være i fred (håbe håbe...)

Bedste sensommerhilsener, Tina

Ingen kommentarer:

Send en kommentar